Malin Holen blir ny chef för verksamhetsområdet Underhåll på Trafikverket.

Foto: trafikverket

Malin Holen ny chef på Trafikverkets underhållsverksamhet

Underhåll, en av Trafikverkets fem verksamhetsområden får en ny chef. Malin Holen med mångårig erfarenhet inom infrastrukturbranschen tillträder den 9 april.

Spaning

Malin Holen blir ny chef för underhållsverksamheten när Anna Lundman lämnar Trafikverket för att bli affärsområdeschef på WSP.

– Jag är väldigt nöjd med att vi får en sådan bra lösning med Malin. Hennes långa erfarenhet som chef inom såväl underhåll- som investeringsverksamheten kommer att vara en stor tillgång för Underhåll, säger Lena Erixon, generaldirektör.

Malin Holen är idag projektchef för Ostlänken och har tidigare ansvarat för Investerings verksamhet i Stockholm/Öst, där projekt som Getingmidjan och Ekerövägen ingår. Malins övriga chefsroller inom Trafikverket inkluderar också en längre tids erfarenhet från drift- och underhållsverksamheten.

– Underhållsverksamheten är en viktig och spännande kugge i det samlade trafikverksuppdraget. Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen från Anna och driva verksamheten och dess utveckling vidare tillsammans med medarbetarna på Underhåll, säger hon.

Malin tillträder tjänsten som direktör för Underhåll den 9 april 2018.

#Trafikverket / #underhåll / #branschfolk

Ja tack! Jag vill gärna ha I Perspektivs nyhetsbrev sex gånger per år.

LIKNANDE ARTIKLAR

+ VISA FLER

Tipsa oss! Har du ett spännande projekt på gång? Hör av dig!

+ VISA FLER