Foto: Pixabay

Utbildning med flexibelt lärande

Nu startas Byggbranschens Utbildningscenter som är en ny aktör inom utbildning och vidareutveckling i branschen.

Spaning

Det är Sveriges Byggindustriers Entreprenörsskolan och Stockholms Byggmästareförenings kursverksamhet som går samman. Det skriver Sveriges byggindustrier på sin hemsida.

Byggbranschens Utbildningscenter kommer erbjuda ett stort antal utbildningar för att tillgodose kompetensbehovet i bygg- och anläggningsbranschen, både för tjänstemän och yrkesarbetare. Med ett brett utbud inom områdena entreprenadjuridik, arbetsmiljö, företagsstyrning, ledarskap, byggproduktion, arbetsrätt och projektering får deltagarna sina utbildningsbehov uppfyllda.

Genom att dra nytta av de bästa delarna Sveriges Byggindustriers Entreprenörsskolan och Stockholms Byggmästareförenings kursverksamhet är ambitionen att vara effektiva, flexibla och skapa utbildningar som branschen behöver.

– Inom byggbranschen så är det ett högt tempo och många olika krav på och behov av utbildning. Bygg- och anläggningsprojekt är också ofta i kritiska skeden då personalen inte har möjlighet att vara borta för att gå på kurs. Där ser vi en stor möjlighet med digitaliseringen för att på så sätt erbjuda fler möjligheten till flexibelt lärande, säger Phillip Hayes, chef för Byggbranschens Utbildningscenter.

#utveckling

Ja tack! Jag vill gärna ha I Perspektivs nyhetsbrev sex gånger per år.

LIKNANDE ARTIKLAR

+ VISA FLER

Tipsa oss! Har du ett spännande projekt på gång? Hör av dig!

+ VISA FLER