Kollage: Svevia

Sista nyhetsbrevet - vi avslutar sajten iperspektiv.se

Under närmare fem år har iperspektiv.se med reportage, artiklar och branschspaningar lyft frågor inom vägunderhåll och anläggning av infrastruktur. Nu avslutas sajten.

Spaning

Allt roligt har ett slut. Sajten iperspektiv.se kommer att sluta spana ut i branschen med fokus på bygg i allmänhet och väg- och infrastrukturfrågor i synnerhet. Det har varit mycket lärorika år för mig som redaktör men också, hoppas jag för er som valt att följa iperspektivs djupdykningar i frågor som handlat om vägunderhåll, uppdrag, innovationer, ny teknik, säkerhet och porträtt av kollegor i branschen.

Har du missat någon av årets mest lästa artiklar? Vilken är vår mest lästa artikel sedan starten? Och finns det andra spännande artiklar, reportage eller porträtt som du inte läst? Välkommen att botanisera i våra länksamlingar och på sajten.

Önskar alla läsare av iperspektiv.se ett gott nytt 2024.

Annika Enström, redaktör.

Ja tack! Jag vill gärna ha I Perspektivs nyhetsbrev sex gånger per år.

LIKNANDE ARTIKLAR

+ VISA FLER

Tipsa oss! Har du ett spännande projekt på gång? Hör av dig!

+ VISA FLER