Vi har koll på infra­strukturen

Vägar och infrastruktur väger tungt och berör alla. Olika miljöer kräver sin lösning för att bereda mark för de anläggningar, vägar och broar som förenar oss och får samhället att fungera.

I Perspektiv är en nyhetskanal som bevakar byggbranschen i allmänhet och vägar och infrastruktur i synnerhet. Vi följer branschen, uppdragsgivarna och allt som driver utvecklingen framåt. Vi vill lyfta och synliggöra frågor, ­miljöer, tekniker, arbetsplatser och människorna.

Citera oss gärna, men ange källan.

Följ oss här på iperspektiv.se, på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Twitter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Och prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Vad vill du läsa om? Vilken vinkel saknar du i byggbranschens kanaler? Maila mig!

Annika Enström, redaktör
iperspektiv@svevia.se

  • 199 tips om brott under 2020

    Sedan Fair Play Bygg startade 2016 har tipsen ökat markant. Under år 2020 har 199 tips levererats vidare till Skatteverket, Ekobrottsmyndigheten, Arbetsmiljöverket och Polisen. Den vanligaste brottsmisstanken är skattebrott genom att avlöna svart arbetskraft, ofta från tredjeland i kombination med misstanke om människoexploatering.

    ALLA NOTISER
Tipsa oss! Har du ett spännande projekt på gång? Hör av dig!
  • Vägen mot fossilfria transporter Spaning