Vi har koll på infra­strukturen

Vägar och infrastruktur väger tungt och berör alla. Olika miljöer kräver sin lösning för att bereda mark för de anläggningar, vägar och broar som förenar oss och får samhället att fungera.

I Perspektiv är en nyhetskanal som bevakar byggbranschen i allmänhet och vägar och infrastruktur i synnerhet. Vi följer branschen, uppdragsgivarna och allt som driver utvecklingen framåt. Vi vill lyfta och synliggöra frågor, ­miljöer, tekniker, arbetsplatser och människorna.

Citera oss gärna, men ange källan.

Följ oss här på iperspektiv.se, på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Twitter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Och prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev. Vad vill du läsa om? Vilken vinkel saknar du i byggbranschens kanaler? Maila mig!

Annika Enström, redaktör
iperspektiv@svevia.se

Korruption - ett utbrett problem

EU-medborgares upplevelse av korruption har undersökts. Av de tillfrågade respondenterna anser 68 procent att korruption är ett utbrett problem i respektive hemland. I rapporten uppger 43 procent att korruption har ökat i Sverige. Rapporten heter Special Eurobarometer 523 och samlar svar från drygt 26 000...

Alla notiser