Chans till pris för de som bidragit till en mer jämställd byggbransch.

Schutterstock

Nominera till priset Jämställdhetsbygget

Har ditt företag gjort byggbranschen mer jämställd? Till och med den 30 januari kan du skicka in nomineringar till Jämställdhetsbygget.

Spaning

Priset Jämställdhetsbygget har instiftats av fyra unga kvinnor i byggbranschen. Det drivs i samarbete med Sveriges Byggindustrier och ska hylla satsningar som har bidragit till en mer jämställd bygg- och anläggningsbransch.

Den 26 mars koras den första vinnaren på Årets bygge-galan.

– Jämställdhetsbygget är ett roligt och viktigt projekt, för det är inte alltför länge sedan byggbranschen verkligen började ta tag i dessa frågor. Jag tror att priset kan påskynda och bidra till en positiv utveckling. Förhoppningsvis kan priset även bidra till att förbättra branschens rykte, vilket i sin tur kan leda till att fler tjejer söker sig till byggbranschen, säger Ina Djurestål, produktionsingenjör och en av initiativtagarna till priset.

#mångfald / #arbetsmiljö / #säkerhet

Ja tack! Jag vill gärna ha I Perspektivs nyhetsbrev sex gånger per år.

LIKNANDE ARTIKLAR

+ VISA FLER

Tipsa oss! Har du ett spännande projekt på gång? Hör av dig!

+ VISA FLER